נתח קצבים עבה “מרעה גולן”
Sold Out
₪168
/ יח
₪21 ל-100 גרם
בשר עסיסי, רך ובעל טעמים בשריים עמוקים, שלא דורש הכנה ארוכה או מסובכת במיוחד. נתח קצבים הוא השריר התומך בסרעפת.
משקל נתח הינו כ-800 גרם, המחיר יהיה לפי המשקל בפועל.
המוצר מגיע קפוא.
המוצר חסר במלאי! רוצה לקבל עדכון כשהוא חוזר?
מרעה גולן – חופשי יותר
מרעה גולן היא אגודה של עשרה משקים המגדלים בקר-בר, בשיטת גידול טבעית שמונעת מתח מבעל החיים ושומרת על ערכים מוסריים.
תיאור
מקור השם של הנתח הוא באגדה המספרת שהקצבים היו מחביאים את נתח הבשר המובחר הזה מלקוחות ושומרים אותו לעצמם.
כדי לקבל בשר עסיסי וטעים, כדאי להכין את נתח הקצבים בצריבה קלה על מחבת רגילה או מחבת פסים, או בצלייה קצרה על גריל. כדי לשמור על נתח רך ועסיסי, רצוי לא להשאיר אותו על חום גבוה לאורך זמן, אלא להקפיד על מידת עשייה מדיום או מדיום רייר.
לאחר הצלייה חותכים נגד כיוון הסיבים, אשר הולכים לאורכו של הנתח. לנוחיות הצלייה אפשר לפניה לחתוך ל-4-3 חתיכות ולאחר הצריבה או הצלייה, לחתוך לרצועות דקות יותר בניצב לסיבים ולאכול בהנאה רבה.