הבלוג שלנו
בריסקט עם ירקות צלויים
בריסקט עם ירקות צלויים מתכון מאת טל מאירי // חומרים לבריסקט: 1.5–2 ק"ג בריסקט (חזה בקר) מלח גס ומפולפלת של
מרק אוסובוקו טלה
מרק אוסובוקו טלה מתכון מאת טל מאירי // חומרים: 1 נתח אוסובוקו טלה 1 דלורית, חתוכה גס 1 עגבנייה, חתוכה
אוסובוקו בקר ובצלים ממולאים
אוסובוקו בקר ובצלים ממולאים מתכון מאת טל מאירי // נתח בשר: 1 חבילת אוסובוקו (2–3 נתחים) חומרים לבצל הממולא: ½
שוק טלה בתנור
שוק טלה בתנור // מתכון מאת טל מאירי חומרי גלם: 1 שוק טלה 2 שומר, פרוסים גס 2 כרישות, פרוסות
חמאת מח עצם
מתכון של שניר ״סופגי״ גואטה חמאת מח עצם על באגט חם או בכריך עם קורנדביף, חמאת מח עצם היא ממרח
טרטר טלה
מתכון של ניתאי יהלום, שף מסעדת סלואו דיינינג // טרטר טלה מזמינים שוק טלה מרעה גולן וחותכים חתיכה יפה ונקייה
טרטר שייטל עם ווסאבי טרי
מתכון של איתי שחרור, שף מסעדת הבוקרים // טרטר שייטל עם ווסאבי טרי מתכון ל- 2 מנות: 200 גרם שייטל
קציצה מפורקת
מתכון של השף יואב ניסני ממסעדת תמוז // קציצה מפורקת - ראגו עם עגבניות שרי ופלפלים 1 ק״ג בשר טחון
קורנדביף מחזה בקר
שף יואב ניסני ממסעדת תמוז // בריין (תמלחת) | מספיק לכבישה של 2-3 ק״ג חזה בקר 4000 גרם מים 600
שוק טלה בתנור
שף רן תמיר // בבר הכרמל הטלה לא צריך כלום. הטעם שלו כשלעצמו מספיק כדי להיות מעדן. כל מה שהוא