הבלוג שלנו
קציצה מפורקת
מתכון של השף יואב ניסני ממסעדת תמוז // קציצה מפורקת - ראגו עם עגבניות שרי ופלפלים 1 ק״ג בשר טחון
קורנדביף מחזה בקר
שף יואב ניסני ממסעדת תמוז // בריין (תמלחת) | מספיק לכבישה של 2-3 ק״ג חזה בקר 4000 גרם מים 600
שוק טלה בתנור
שף רן תמיר // בבר הכרמל הטלה לא צריך כלום. הטעם שלו כשלעצמו מספיק כדי להיות מעדן. כל מה שהוא
סטייק ׳ניו-יורק׳ על העצם עם תפוחי אדמה קטנים ואספרג בר
// שף נדב מלין. סטייק ׳ניו-יורק׳ הוא בעצם סטייק שנחתך מנתח הסינטה, שהוא אחד הנתחים הרכים ביותר מבין נתחי הבקר
בריסקט מעושן בשטח עם לחם שיפון וחרדל מותסס
שף נדב מלין // בריסקט הוא אחד הנתחים המעניינים והמאתגרים ביותר שיש. הבריסקט שהוא בעצם חלק מהחזה משתלב במעט מאד
שוק טלה צלויה בקראסט מלח בתוך ערמת פחמים וירקות שרופים
שף נדב מלין // זוהי מנה מפוארת ומושלמת ליום בשטח שכולל מדורה, כזה שזמן בישול אינו פקטור ואין צורך בהרבה
׳קרפאצ׳ו שטח׳ של שפיץ שייטל עם קוויאר, פטל קדוש ופרחי ווסאבי
שף נדב מלין // הקרפאצ׳ו היא מנה איטלקית מפורסת שנולדה ב׳האריס קפה׳ בונציה, אי שם בשנות ה-60 ולמען האמת היא
צלעות טלה בפסטו פיסטוק, נענע ושמן אבוקדו עם שומר צלוי
שף נדב מלין // צלעות טלה בפסטו פיסטוק, נענע ושמן אבוקדו עם שומר צלוי מתכון ל 5-6 מנות פסטו מרכיבים:
ברזאולה על ברוסקטת לחם מחמצת עם תפוחי פינק ליידי מקורמלים
שף נדב מלין // ברזאולה על ברוסקטת לחם מחמצת עם תפוחי פינק ליידי מקורמלים ברזאולה הינו נקניק איטלקי ידוע, ומהמעטים
תבשיל זנב בקר ויין אדום על פולנטה
שף נדב מלין // תבשיל זנב בקר ויין אדום על פולנטה זנב בקר (שור הוא פר מסורס וכאלו לא תמצאו