הבלוג שלנו
סטייק ׳ניו-יורק׳ על העצם עם תפוחי אדמה קטנים ואספרג בר
// שף נדב מלין. סטייק ׳ניו-יורק׳ הוא בעצם סטייק שנחתך מנתח הסינטה, שהוא אחד הנתחים הרכים ביותר מבין נתחי הבקר
בריסקט מעושן בשטח עם לחם שיפון וחרדל מותסס
שף נדב מלין // בריסקט הוא אחד הנתחים המעניינים והמאתגרים ביותר שיש. הבריסקט שהוא בעצם חלק מהחזה משתלב במעט מאד
שוק טלה צלויה בקראסט מלח בתוך ערמת פחמים וירקות שרופים
שף נדב מלין // זוהי מנה מפוארת ומושלמת ליום בשטח שכולל מדורה, כזה שזמן בישול אינו פקטור ואין צורך בהרבה
׳קרפאצ׳ו שטח׳ של שפיץ שייטל עם קוויאר, פטל קדוש ופרחי ווסאבי
שף נדב מלין // הקרפאצ׳ו היא מנה איטלקית מפורסת שנולדה ב׳האריס קפה׳ בונציה, אי שם בשנות ה-60 ולמען האמת היא
צלעות טלה בפסטו פיסטוק, נענע ושמן אבוקדו עם שומר צלוי
שף נדב מלין // צלעות טלה בפסטו פיסטוק, נענע ושמן אבוקדו עם שומר צלוי מתכון ל 5-6 מנות פסטו מרכיבים:
ברזאולה על ברוסקטת לחם מחמצת עם תפוחי פינק ליידי מקורמלים
שף נדב מלין // ברזאולה על ברוסקטת לחם מחמצת עם תפוחי פינק ליידי מקורמלים ברזאולה הינו נקניק איטלקי ידוע, ומהמעטים
תבשיל זנב בקר ויין אדום על פולנטה
שף נדב מלין // תבשיל זנב בקר ויין אדום על פולנטה זנב בקר (שור הוא פר מסורס וכאלו לא תמצאו
ואסיו – ׳סטייק רוסיני בוקרים׳ עם כמהין
שף נדב מלין // סטייק ואסיו עם כמהין הואסיו הוא אחד מנתחי הסטייקים המפתיעים ומהעניינים ביותר, הוא בעל טעם ׳בשרי׳
רוסטביף צלי כתף
רוסטביף מצלי כתף ממולא בגזרים וערמונים, צלוי בחציר עם איולי פרחי חרדל // נדב מלין זהו מתכון שמשלב רוסטביף קלאסי
אוסובוקו
אוסובוקו // נדב מלין אוסובוקו היא מנה איטלקית קלאסית שלוקחת את הנתח הזה אל השיא שלו. התהליך דומה להכנת