Skip to Content
ברוכים הבאים לאתר שלנו!

הבלוג שלנו

  • הכל
Karela 2 12
בישול שטחסטייקצלייה

סטייק ׳ניו-יורק׳ על העצם עם תפוחי אדמה קטנים ואספרג בר

// שף נדב מלין. סטייק ׳ניו-יורק׳ הוא בעצם סטייק שנחתך מנתח הסינטה, שהוא אחד הנתחים הרכים ביותר מבין נתחי הבקר

מעבר לכתבה
צילום מסך 2024 03 09 ב 12.41.12
בישול שטחבריסקטחרדללחםשטחשיפון

בריסקט מעושן בשטח עם לחם שיפון וחרדל מותסס

שף נדב מלין // בריסקט הוא אחד הנתחים המעניינים והמאתגרים ביותר שיש. הבריסקט שהוא בעצם חלק מהחזה משתלב במעט מאד

מעבר לכתבה
414563435 850426537095084 8428495870263354758 N
בשר טלהייןשוק טלה

שוק טלה צלויה בקראסט מלח בתוך ערמת פחמים וירקות שרופים

שף נדב מלין // זוהי מנה מפוארת ומושלמת ליום בשטח שכולל מדורה, כזה שזמן בישול אינו פקטור ואין צורך בהרבה

מעבר לכתבה
Karela 07771
וואסביקוויארשפיץ שייטל

׳קרפאצ׳ו שטח׳ של שפיץ שייטל עם קוויאר, פטל קדוש ופרחי ווסאבי

שף נדב מלין // הקרפאצ׳ו היא מנה איטלקית מפורסת שנולדה ב׳האריס קפה׳ בונציה, אי שם בשנות ה-60 ולמען האמת היא

מעבר לכתבה
Karela 2 8
בשר טלהצלעות טלהשמן אבוקדו

צלעות טלה בפסטו פיסטוק, נענע ושמן אבוקדו עם שומר צלוי

שף נדב מלין // צלעות טלה בפסטו פיסטוק, נענע ושמן אבוקדו עם שומר צלוי מתכון ל 5-6 מנות פסטו מרכיבים:

מעבר לכתבה
Karela 07869 2
בשר בקרוייסבראטןפינק ליידי

ברזאולה על ברוסקטת לחם מחמצת עם תפוחי פינק ליידי מקורמלים

שף נדב מלין // ברזאולה על ברוסקטת לחם מחמצת עם תפוחי פינק ליידי מקורמלים ברזאולה הינו נקניק איטלקי ידוע, ומהמעטים

מעבר לכתבה
Karela 07654
בישול ארוךזנב בקריין

תבשיל זנב בקר ויין אדום על פולנטה

שף נדב מלין // תבשיל זנב בקר ויין אדום על פולנטה זנב בקר (שור הוא פר מסורס וכאלו לא תמצאו

מעבר לכתבה
סטייק ואסיו עם כמהין
בשר בקרואסיוסטייק

ואסיו – ׳סטייק רוסיני בוקרים׳ עם כמהין

שף נדב מלין // סטייק ואסיו עם כמהין הואסיו הוא אחד מנתחי הסטייקים המפתיעים ומהעניינים ביותר, הוא בעל טעם ׳בשרי׳

מעבר לכתבה
Karela 09129
בישול ארוךצלי כתףצלייה

רוסטביף צלי כתף

רוסטביף מצלי כתף ממולא בגזרים וערמונים, צלוי בחציר עם איולי פרחי חרדל // נדב מלין זהו מתכון שמשלב רוסטביף קלאסי

מעבר לכתבה
Karela 08089
אוסבוקובישול ארוךשריר

אוסובוקו

אוסובוקו // נדב מלין   אוסובוקו היא מנה איטלקית קלאסית שלוקחת את הנתח הזה אל השיא שלו. התהליך דומה להכנת

מעבר לכתבה
Back top top