Skip to Content
ברוכים הבאים לאתר שלנו!

טרטר שייטל עם ווסאבי טרי

תגיות קשורות: ווסאבישייטלשפיץ שייטל

מתכון של איתי שחרור, שף מסעדת הבוקרים //

טרטר שייטל עם ווסאבי טרי

מתכון ל- 2 מנות:

200 גרם שייטל חתוך לקוביות קטנות
2 עגבניות
1 חציל
שורש וואסבי
עליי ווסאבי גדולים
1/2 כפית חרדל איכותי
שמן זית
מלח ים גס
פלפל שחור גרוס

מהלך ההכנה:
שורפים את העגבניות והחציל על אש גלויה, מניחים בצד ומקלפים. קוצצים את בשר העגבניה והחציל ושמים בקערה.
מוסיפים לקערה את קוביות השייטל.
מגרדים כ-5 עד 10 גרם שורש וואסבי טרי (תלוי ברמת החריפות הרצויה) ומוסיפים לקערה.
מוסיפים חרדל חלק, 2 כפות שמן זית, מלח ים גס ופלפל שחור, מערבבים הכל עד שכל הבשר נעטף בשאר המרכיבים.

צלחות:
לוקחים צלחת יפה, שמים באמצע רינג בקוטר 10 סנטימטר ומניחים פנימה את תכולת הטרטר.
קוצצים את עלי הווסאבי לשערות דקיקות דקיקות ומניחים מעל הטרטר שברינג.
מזלפים מעט שמן זית איכותי ומסירים את הרינג.

בחזרה למעלה