בשיתוף פעולה עם שף רז סלע מסעדת “טורקיז”
מתוך התכנית “מהשדה לצלחת”, רשת 13
מתכון ל-3-5 מנות:
מצרכים:
- נתח שריר 1-1.5 ק”ג
- 1 בצל גדול חתוך גס
- 1 כרישה חתוך גס
- 2 גזר
- 1 שורש פטרוזיליה
- 1 שורש סלרי
- 8 שיני שום
- צרור סלרי
- תימין
- שמן זית
- כחצי בקבוק יין אדום
- 4 כפות רוטב עגבניות
- בקבוק פסאטה (ציר עגבניות)
- חצי אריזת פסטה ריגטוני
- צרור פטרוזיליה
אופן הכנה:
חותכים את הבשר לקוביות גדולות, מטגנים בסיר עם שמן זית עד להזהבה.
מוציאים ומוסיפים את הירקות. לאחר כמה דקות מחזירים את הבשר, מוסיפים יין, רוטב עגבניות ותימין. מבשלים 3 שעות.
רבע שעה לפני הסוף מכניסים את הפסטה, מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים.
בתיאבון!