Skip to Content
הנחת סוף שנה למועדון הלקוחות שלנו ולמצטרפים חדשים!

תבשיל שריר ושורשים

תגיות קשורות: בישול ארוךבישול שטחייןתבשיל שריר

בשיתוף פעולה עם שף רז סלע מסעדת “טורקיז”

מתוך התכנית “מהשדה לצלחת”, רשת 13

 

מתכון ל-3-5 מנות:

 מצרכים:

  •  נתח שריר 1-1.5 ק”ג
  • 1 בצל גדול חתוך גס
  • 1 כרישה חתוך גס
  • 2 גזר
  • 1 שורש פטרוזיליה
  • 1 שורש סלרי
  • 8 שיני שום
  • צרור סלרי
  • תימין
  • שמן זית
  • כחצי בקבוק יין אדום
  •  4 כפות רוטב עגבניות
  • בקבוק פסאטה (ציר עגבניות)
  • חצי אריזת פסטה ריגטוני
  • צרור פטרוזיליה

 

אופן הכנה:

חותכים את הבשר לקוביות גדולות, מטגנים בסיר עם שמן זית עד להזהבה.

מוציאים ומוסיפים את הירקות. לאחר כמה דקות מחזירים את הבשר, מוסיפים יין, רוטב עגבניות ותימין. מבשלים 3 שעות.
רבע שעה לפני הסוף מכניסים את הפסטה, מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים.

בתיאבון!

בחזרה למעלה