הבלוג שלנו
רוסטביף צלי כתף
רוסטביף מצלי כתף ממולא בגזרים וערמונים, צלוי בחציר עם איולי פרחי חרדל // נדב מלין זהו מתכון שמשלב רוסטביף קלאסי
אוסובוקו
אוסובוקו // נדב מלין אוסובוקו היא מנה איטלקית קלאסית שלוקחת את הנתח הזה אל השיא שלו. התהליך דומה להכנת
סטייק טרטר איטלקי
סטייק טרטר איטלקי – ׳בשר חבוט עם הסכין׳ La carne battuta al colltelo’ // נדב מלין כשמדברים על בשר קצוץ נא,
סקלופיני שייטל
סקלופיני שייטל // עידו פיינר מתוך ספיישל Nose to Tail במסעדת "רוברטה וינצ'י" מתכון ל-4 מנות: אמולסיה של חמאת
עראייס חלקי פנים
עראייס חלקי פנים // הקבינה עראייס ממולא בבשר טחון משולב בחלקי פנים, טחינה עמבה וסלט ירקות מתכון ל-8 מנות:
בוריקה זנב שור ופולי
בוריקה זנב שור פולי // הקבינה עלה בוריק בטיגון עמוק ממולא בתפו"א, נתח פולי בבישול ארוך, ביצה רכה, מוגש לצד
ציר עצמות
ציר עצמות // שף נדב מלין אחד מהבסיסים של מטבחים רבים בעולם הוא ציר עצמות: קונסומה, מרק רגל או ראמן
תבשיל שריר ושורשים
תבשיל שריר ושורשים // שף רז סלע מתוך התכנית "מהשדה לצלחת", רשת 13 מתכון ל-3-5 מנות: מצרכים: נתח שריר
מרק זנב וראש בקר
מרק זנב וראש בקר // עידו פיינר מתוך ספיישל Nose to Tail במסעדת "רוברטה וינצ'י" מתכון ל-6-8 מנות: מרק