Skip to Content
ברוכים הבאים לאתר החדש שלנו!

הבלוג שלנו

רוסטביף צלי כתף

רוסטביף מצלי כתף ממולא בגזרים וערמונים, צלוי בחציר עם איולי פרחי חרדל // נדב מלין זהו מתכון שמשלב רוסטביף קלאסי

מעבר לכתבה

אוסובוקו

אוסובוקו // נדב מלין   אוסובוקו היא מנה איטלקית קלאסית שלוקחת את הנתח הזה אל השיא שלו. התהליך דומה להכנת

מעבר לכתבה

סטייק טרטר איטלקי

סטייק טרטר איטלקי – ׳בשר חבוט עם הסכין׳ La carne battuta al colltelo’ // נדב מלין   כשמדברים על בשר קצוץ נא,

מעבר לכתבה

סקלופיני שייטל

סקלופיני שייטל // עידו פיינר מתוך ספיישל Nose to Tail במסעדת "רוברטה וינצ'י"   מתכון ל-4 מנות: אמולסיה של חמאת

מעבר לכתבה

עראייס חלקי פנים

עראייס חלקי פנים // הקבינה עראייס ממולא בבשר טחון משולב בחלקי פנים, טחינה עמבה וסלט ירקות מתכון ל-8 מנות:  

מעבר לכתבה

בוריקה זנב שור ופולי

בוריקה זנב שור פולי // הקבינה עלה בוריק בטיגון עמוק ממולא בתפו"א, נתח פולי בבישול ארוך, ביצה רכה, מוגש לצד

מעבר לכתבה

ציר עצמות

ציר עצמות // שף נדב מלין אחד מהבסיסים של מטבחים רבים בעולם הוא ציר עצמות: קונסומה, מרק רגל או ראמן

מעבר לכתבה

תבשיל שריר ושורשים

תבשיל שריר ושורשים // שף רז סלע מתוך התכנית "מהשדה לצלחת", רשת 13   מתכון ל-3-5 מנות:  מצרכים:  נתח שריר

מעבר לכתבה

מרק זנב וראש בקר

מרק זנב וראש בקר // עידו פיינר מתוך ספיישל Nose to Tail במסעדת "רוברטה וינצ'י"   מתכון ל-6-8 מנות: מרק

מעבר לכתבה
בחזרה למעלה