Skip to Content
ברוכים הבאים לאתר שלנו!

הבלוג שלנו

  • הכל
Karela 07869 2
בשר בקרוייסבראטןפינק ליידי

ברזאולה על ברוסקטת לחם מחמצת עם תפוחי פינק ליידי מקורמלים

שף נדב מלין // ברזאולה על ברוסקטת לחם מחמצת עם תפוחי פינק ליידי מקורמלים ברזאולה הינו נקניק איטלקי ידוע, ומהמעטים

מעבר לכתבה
Karela 07654
בישול ארוךזנב בקריין

תבשיל זנב בקר ויין אדום על פולנטה

שף נדב מלין // תבשיל זנב בקר ויין אדום על פולנטה זנב בקר (שור הוא פר מסורס וכאלו לא תמצאו

מעבר לכתבה
סטייק ואסיו עם כמהין
בשר בקרואסיוסטייק

ואסיו – ׳סטייק רוסיני בוקרים׳ עם כמהין

שף נדב מלין // סטייק ואסיו עם כמהין הואסיו הוא אחד מנתחי הסטייקים המפתיעים ומהעניינים ביותר, הוא בעל טעם ׳בשרי׳

מעבר לכתבה
Karela 09129
בישול ארוךצלי כתףצלייה

רוסטביף צלי כתף

רוסטביף מצלי כתף ממולא בגזרים וערמונים, צלוי בחציר עם איולי פרחי חרדל // נדב מלין זהו מתכון שמשלב רוסטביף קלאסי

מעבר לכתבה
Karela 08089
אוסבוקובישול ארוךשריר

אוסובוקו

אוסובוקו // נדב מלין   אוסובוקו היא מנה איטלקית קלאסית שלוקחת את הנתח הזה אל השיא שלו. התהליך דומה להכנת

מעבר לכתבה
Karela 4
טרטרשייטלשפיץ שייטל

סטייק טרטר איטלקי

סטייק טרטר איטלקי – ׳בשר חבוט עם הסכין׳ La carne battuta al colltelo’ // נדב מלין   כשמדברים על בשר קצוץ נא,

מעבר לכתבה
?????? ?????? | ???? ????
בשר בקרסקלופינישייטל

סקלופיני שייטל

מתוך ספיישל Nose to Tail במסעדת "רוברטה וינצ'י" של שף עידו פיינר   מתכון ל-4 מנות: אמולסיה של חמאת לימון

מעבר לכתבה
?????? | ???? ????
בשר טחוןלבמוחשקדי עגל

עראייס חלקי פנים

עראייס חלקי פנים // הקבינה עראייס ממולא בבשר טחון משולב בחלקי פנים, טחינה עמבה וסלט ירקות מתכון ל-8 מנות:  

מעבר לכתבה
?????? | ???? ????
אוכל רחובבוריקהזנב בקר

בוריקה זנב בקר ופולי

מתכון בשיתוף פעולה עם "הקבינה" עלה בוריק בטיגון עמוק ממולא בתפו"א, נתח פולי בבישול ארוך, ביצה רכה, מוגש לצד צ'רשי

מעבר לכתבה
???? ????
ייןציר מרקציר עצמות

ציר עצמות

מאת שף נדב מלין אחד מהבסיסים של מטבחים רבים בעולם הוא ציר עצמות: קונסומה, מרק רגל או ראמן (וגם רגל

מעבר לכתבה
בחזרה למעלה